Pieczone dyni, grzyby Shiitake i jarmuż, Kimchi Bibimsoba
Przepis pieczony dyni, grzyb Shiitake i jarmuż, Kimchi Bibimsoba może zaspokoić Twoje Koreańskie pragnienie w około 40 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 355 kalorii, 15g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 885 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Sprawdza się jako dość drogie przystawki. Udaj się do sklepu i odbierz kimchi, SOS gochujang, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Squash, Shiitake, jarmuż i gulasz Kimchi, Zupa z kapusty, dyni i grzybów Miso, oraz Dynia maślana, Grzyby, jarmuż i kiełbasa Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzucić dyni z olejem i gochugaru, umieścić w jednej warstwie na patelni do pieczenia i piec w rozgrzanym piekarniku 204° do miękkości, o 20-30 protokół.Tymczasem rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, dodać jarmuż i saute do miękkości, o 3-5 protokół, i odstawić.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu, dodać grzyby shiitake, saute aż lekko karmelizowane, o 7-10 protokół, i odstawić.Ugotuj makaron soba zgodnie z zaleceniami.Zebrać bibimsoba, udekorować prażonym sezamem, prażonym proszkiem wodorostów, zieloną cebulą do smaku i sosem gochujang.