Pieczone Chipsy Z Cukinii

Pieczone Chipsy Z Cukinii
Need a jaskiniowiec, gluten free, primal i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Pieczone chipsy z cukinii mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 4 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 2 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. 77 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól przyprawione, cukinia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Pieczone Chipsy Z Cukinii, Pieczone Chipsy Z Cukinii, oraz Pieczone W Piekarniku Chipsy Z Cukinii.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 93°. Linia cookie arkusz z gotowania pergamin papieru; spray papieru z oliwy z oliwek gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek SprayOliwa Z Oliwek Spray
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić plastry cukinii na arkuszu cookie w jednej warstwie. Spryskać blaty sprayem do gotowania; posypać równomiernie przyprawioną solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CukiniaCukinia
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec 2 godziny, obracając arkusz cookie po 1 godzinie. Po 1 godzinie 30 minutach sprawdzaj cukinię co 10 minut, aby uniknąć przypalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjęty z piekarnika do regału chłodzącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Podawać na ciepło lub chłodno. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn