Pieczone brzoskwinie z pastą migdałową
Pieczone brzoskwinie z pastą migdałową to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 202 kalorie, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brzoskwiń, masło, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Domowa Pasta Migdałowa, Domowa Pasta Migdałowa, oraz Ciasto rabarbarowe z pastą migdałową.
Instrukcje
Połóż stojak na blasze do pieczenia, a następnie połóż brzoskwinie na stojaku, od strony skóry w dół.
W robocie kuchennym przecier pastę migdałową, wodę i sok z cytryny. Łyżka mieszanki migdałów do centrów brzoskwiń. Każdy kopiec pasty migdałowej udekorować kawałkiem masła.
Piec w dolnej trzeciej części piekarnika, aż brzoskwinie będą miękkie, a pasta migdałowa będzie złotobrązowa, około 25 minut.
Obieranie brzoskwiń: obrać brzoskwinie lub nie, jak chcesz. Rumieniec na skórze jest ładny, ale podczas testów smakowych większość z nas oderwała skórkę i zepchnęła ją na bok talerza.
Pasta migdałowa: Pasta migdałowa to po prostu połączenie mielonych migdałów i cukru. Jest dostępny w supermarketach, zwykle w przejściu do pieczenia i jest dostępny zarówno w puszkach, jak i tubkach.