Pieczona zupa pomidorowa z Herbed Flatbread
Pieczona zupa pomidorowa z Herbed Flatbread może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 466 kalorii, 9g białka, oraz 24g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto na pizzę, koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Podobne przepisy to zupa pomidorowa z pieczonymi krewetkami, Ziołowy pieczony pomidor i cukinia Flatbread, oraz Pieczone pomidory i karczochy Flatbread Pizza.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Blender lub blender zanurzeniowy
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Delikatnie wymieszać 2 łyżki oleju, octu, tymianku, czosnku, pomidorów, czerwonej papryki i cebuli na blasze do pieczenia.
Posypać solą i pieprzem. Ułóż pomidory i czerwoną paprykę skórki do góry i piec, aż lekko zwęglone, 45 do 50 protokół.
Pozostałe 2 łyżki oleju rozgrzać w garnku do zupy na średnim ogniu. Wymieszać pastę pomidorową i dobrze wymieszać.
Dodać mieszaninę pomidorów i pieprzu, w tym soki, i połączyć. Wymieszać wywar, przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, o 20 protokół.
Przelać zupę do blendera (lub użyć blendera zanurzeniowego) i pulsować w małych partiach, które sięgają tylko około jednej trzeciej do połowy boku słoika. Należy uważać, aby rozpocząć powoli, a następnie zwiększyć prędkość blitz składniki aż gładkie. Użyj oddzielnej miski do przechowywania zmiksowanej zupy, a następnie zwróć wszystko do garnka.
Podgrzać zupę do rozgrzania, a następnie kadzi do miski do serwowania.
Udekorować bazylią i podawać z Herbed Flatbread.
Rozwałkuj ciasto na pizzę do grubości około 1 cala.
Posypać równomiernie ziołami i zwinąć w kłodę. Następnie ugniatać od 3 do 4 minut, aby równomiernie włączyć zioła. Uformuj ciasto w kulkę i umieść w małej misce lekko pokrytej oliwą z oliwek. Odstawić na 20 minut.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
W małym rondlu na małym ogniu roztopić masło z czosnkiem i czerwoną cebulą.
Blachę do pieczenia posmarować olejem.
Rozwałkować ciasto na około 1/8 cala grubości i przenieść do przygotowanej blachy do pieczenia.
Na wierzch posmarować połowę masła czosnkowego.
Czosnek i cebulę wyjąć łyżką szczelinową i rozsypać na wierzchu.
Piec na złoty kolor, około 25 minut.
Wyjąć z piekarnika, posmarować pozostałym masłem czosnkowym i posypać solą.
Pokroić w paski 2 cale i służyć.
Z kuchni Food Network; po dalszych testach i w celu zapewnienia najlepszych rezultatów przepis ten został zmieniony w stosunku do tego, co było w rzeczywistym odcinku.