Pieczona wołowina po domowemu

Pieczona wołowina po domowemu
Home-Style Roast Beef to przepis bezglutenowy na 30 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 40 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 331 kalorii . Za 2,66 dolara za porcję ten przepis pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i kup masło, sos wołowy, zagęszczony krem z zupy selerowej i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 40 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 72% . To dobry wynik. Podobne przepisy to : Domowy stek z polędwicy dojrzewającej na sucho z pieczonymi ziemniakami fingerling z serem , Nie wychodź z domu bez niego: Domowa suszona wołowina na następną wędrówkę oraz Śniadanie w stylu wiejskim: Jajecznica z tofu i warzywami z domowymi frytkami .

Instrukcje

1
Ułóż pieczeń w dużym naczyniu żaroodpornym tłuszczem do góry. W małej misce połącz bulion, sos, zupę, wodę, sos Worcestershire i sos sojowy; polej pieczeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Posyp przyprawami. Ułóż plasterki cebuli na pieczeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Ułóż paski boczku ukośnie na cebuli. Posmaruj masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Piecz bez przykrycia w temperaturze 325° przez 2,5 do 3,5 godziny lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądany stopień wysmażenia (w przypadku mięsa średnio wysmażonego termometr do mięsa powinien wskazywać 145°, średnio wysmażonego 160°, dobrze wysmażonego 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Odczekać 15 minut przed pokrojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia34
Magazyn