Pieczona wołowina po domowemu

Home-Style Roast Beef to przepis bezglutenowy na 30 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 40 g białka , 14 g tłuszczu i łącznie 331 kalorii . Za 2,66 dolara za porcję ten przepis pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i kup masło, sos wołowy, zagęszczony krem z zupy selerowej i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 40 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 72% . To dobry wynik. Podobne przepisy to : Domowy stek z polędwicy dojrzewającej na sucho z pieczonymi ziemniakami fingerling z serem , Nie wychodź z domu bez niego: Domowa suszona wołowina na następną wędrówkę oraz Śniadanie w stylu wiejskim: Jajecznica z tofu i warzywami z domowymi frytkami .
Instrukcje
Ułóż pieczeń w dużym naczyniu żaroodpornym tłuszczem do góry. W małej misce połącz bulion, sos, zupę, wodę, sos Worcestershire i sos sojowy; polej pieczeń.
Posyp przyprawami. Ułóż plasterki cebuli na pieczeni.
Ułóż paski boczku ukośnie na cebuli. Posmaruj masłem.
Piecz bez przykrycia w temperaturze 325° przez 2,5 do 3,5 godziny lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądany stopień wysmażenia (w przypadku mięsa średnio wysmażonego termometr do mięsa powinien wskazywać 145°, średnio wysmażonego 160°, dobrze wysmażonego 170°).
Odczekać 15 minut przed pokrojeniem.