Pieczona wieprzowina z suszonymi owocami i kabaczkiem

Pieczona wieprzowina z suszonymi owocami i kabaczkiem
Pieczona wieprzowina z suszonymi owocami i Squash może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 86g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 614 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.79 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, sól, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suszone morele, można śledzić to danie główne z The ultimate makeover: Bread & butter pudding jako deser. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa z zimowymi owocami i sosem porto, Pieczona Polędwica wieprzowa faszerowana pikantnymi owocami i warzywami, oraz Pieczeń wieprzowa z kompot z suszonych owoców.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 3 składniki; przykryć i odstawić 30 minut lub do miękkości.
2
Odcedzić w durszlaku nad miską; zapas płynu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Połączyć owoce i cynamon; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
4
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Trim tłuszczu z wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
6
Wytnij poziomą szczelinę o szerokości 1 1/2 cala przez środek wieprzowiny, aby utworzyć kieszeń za pomocą długiego, cienkiego noża. Wsadź mieszaninę moreli do kieszeni za pomocą uchwytu drewnianej łyżki, aby pomóc wcisnąć mieszankę moreli do środka wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Umieść wieprzowinę na patelni z brojlerami; włóż termometr do mięsa w najgrubszą porcję wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
8
Połącz cukier, imbir, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
9
Wlać 1/2 szklanki zastrzeżonego płynu na wieprzowinę; posypać mieszaniną cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Piec w temperaturze 425 przez 20 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 325 (nie wyjmować wieprzowiny z piekarnika); piec w temperaturze 325 przez 25 minut. Ułóż squasha wokół wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Piec w 325 dodatkowe 45 minut lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy), pieczenie wieprzowiny z pozostałym płynem co 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Wieprzowinę ułożyć na półmisku; przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
13
Odstawić na 15 minut przed krojeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia80
Magazyn