Pieczona wieprzowina z limonką Mojo

Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dań głównych? Wolno pieczona wieprzowina z limonką może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Na $2.96 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 60g białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz limonkowe mojo, schab w środkowej części, mieszankę przypraw łacińskich i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Spróbuj Slow Cooker Cuban Mojo Pork, Grillowany Schab z pomarszczonymi ziemniakami, Mojo Verde i Mojo Picón, oraz Chicken Lime Mojo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rub 3 łyżki przyprawy Latin
Całość wymieszać z wieprzowiną.
Umieścić wieprzowinę w dużej plastikowej torebce zamykanej.
Dodaj 2 szklanki limonki Mojo. Zamknąć worek i schłodzić wieprzowinę na noc. Przykryć Pozostałe wapno Mojo i przechowywać w lodówce.
Rozgrzej piekarnik do 232°. wyrzucić marynatę z wieprzowiny.
Umieścić wieprzowinę na stojaku w dużej patelni do pieczenia. Pieczeń 30 minut. Obniżyć temperaturę piekarnika do 149° i piec, aż termometr włożony do środka rejestry wieprzowiny 150 ° F, o 45 minut.
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia. Namiot z folią; odstawić 15 minut.
Pokroić wieprzowinę w plastry o grubości 1/2 cala. Łyżka reserved Lime Mojo nad wieprzowiną.