Pieczona W Ziołach Pierś Z Indyka

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczona w ziołach pierś z indyka może być super przepisem do wypróbowania. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz liście rozmarynu, czosnek, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ziołowa Pieczona Pierś Z Indyka, Pieczona W Ziołach Pierś Z Indyka, oraz Pieczona w ziołach pierś z indyka.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Pierś indyka ułożyć, skórą do góry, na stelażu na patelni do pieczenia.
W małej misce, połączyć czosnek, musztarda, zioła, sól, pieprz, oliwa z oliwek, i sok z cytryny do pasty. Delikatnie rozluźnij skórę z mięsa palcami i posmaruj połowę pasty bezpośrednio na mięsie.
Pozostałą pastę równomiernie rozprowadzić na skórze.
Wlać wino na dno patelni do pieczenia.
Piecz indyka przez 1 3/4 do 2 godzin, aż skóra będzie złotobrązowa i natychmiastowy odczyt termometru rejestruje 165 stopni F Po włożeniu do najgrubszych i najbardziej mięsnych obszarów piersi. (Testuję w kilku miejscach.) Jeśli skóra jest nadmiernie brązowiejąca, luźno przykryj pierś folią aluminiową. Po zakończeniu indyka przykryj folią i pozostaw w temperaturze pokojowej na 15 minut. Pokroić i podawać z sokami z patelni łyżkami na indyku.