Pieczona trójbarwna papryka z Crostini
Przepis pieczone Tricolored papryka z Crostini może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje 29 centów za porcję. Ta przystawka ma 30 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, bazylia, ocet winny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kozi ser Crostini z Pesto i pieczoną czerwoną papryką, Tricolored Berry & Kefir Popsicles na 4 lipca, oraz Trójkolorowe kubki ziemniaczane z kawiorem i kwaśną śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 15 minut lub do poczernienia.
Umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnić.
Odstawić na 15 minut. Obrać i drobno posiekać.
Połączyć paprykę, cebulę, bazylii i kolendry w średniej misce.
Połącz ocet, olej, cukier i czarny pieprz w małej misce, mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę octu na mieszankę papryki, podrzucając do herbu. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Podawać z kromkami chleba.