Pieczona Sieja
Pieczona Sieja to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 2373 kalorii, 259g białka, oraz 118 g tłuszczu. Na 29,22 zł / porcja, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jest dostarczany przez Recipezaar. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz wino, masło, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć śmietanę do bicia, możesz podążać za tym daniem głównym z Smoking truskawkowy i pudding migdałowy Crunch Parfaits jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczona Sieja, Pieczony Biel Parmezan, oraz Złota Pieczona Sieja.
Instrukcje
W ciężkiej patelni, podsmażyć cebulę na maśle i 3 łyżki białego wina na średnim ogniu, nie brązowieć.
Rozłóż cebulę na dnie płytkiego naczynia do pieczenia.Ułóż filety rybne na cebuli w naczyniu nakładającym się na cienkie krawędzie.
Posypać S& P i dodać czosnek.
1/3 szklanki wytrawnego białego wina (lub soku z cytryny) zalać rybą.
Dodać śmietanę lub mleko do ubijania i oregano.Przykryć folią i piec w temperaturze 425 stopni przez około 10 minut.Odkryj, dodaj Cheddar, parmezan i bułkę tartą.Rozprowadzać krewetki równomiernie na górze.
Piec, odkryte, przez kolejne 10 minut lub do góry jest złoty kolor, ser topi się i łatwo płatki rybne.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.