Pieczona Pupa wieprzowa z warzywami
Pieczona Pupa wieprzowa z warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 670 kalorii, 70g białka, oraz 20 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pieczeń z pupy wieprzowej, czosnek w proszku, grzyby i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest niesamowite. Spróbuj Pieczona Pupa wieprzowa z warzywami, Dijon Crusted Pork Butt Roast, oraz Pieczeń wieprzowa z warzywami korzeniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Posypać wieprzowinę ze wszystkich stron solą, pieprzem i czosnkiem w proszku; wcierać w mięso. Posmarować mięso ze wszystkich stron, aż lekko zbrązowieje.
Umieść plastry cebuli na mięsie i na patelni. Napełnij patelnię 2/3 pełną wodą. Przykryć i wstawić do nagrzanego piekarnika na 3 godziny.
Dodać ziemniaki i marchew; przykryć i gotować 45 protokół.
Dodać grzyby i gotować kolejne 15 protokół.
Wyjąć i odstawić na co najmniej 10 minut przed podaniem.