Pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwiową skórką z chleba kukurydzianego

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pieczonej polędwicy wieprzowej z szałwią kukurydzianą. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 347 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, szałwia, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwią Skórka z chleba kukurydzianego, Klon-Szałwia Pieczona Polędwica Wieprzowa, oraz Pieczona Polędwica Wieprzowa Z Winogronami I Szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Wieprzowinę osuszyć i posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na dużym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie brązowy wieprzowina, obracając, o 4 protokół.
Przenieść do naoliwionej płytkiej patelni do pieczenia.
Dodaj masło do patelni i gotować czosnek na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z okruchami, szałwią, solą i pieprzem, do smaku.
Rozłóż musztardę na wieprzowinie i pokrój połowę przyprawionych okruchów na musztardę, a następnie posyp pozostałymi przyprawionymi okruchami. Piecz w środku piekarnika, aż natychmiastowy odczyt termometru włożonego po przekątnej 2 cali do rejestrów mięsa 140 stopni F, 10 do 15 minut. (Sprawdź po 15 minutach, czy okruchy są zbyt ciemne; jeśli są, namiot luźno z folią.)
Przenieść do deski do krojenia, następnie namiot luźno folią i odstawić na 10 minut przed krojeniem (temperatura wzrośnie do 160 stopni).
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 109 dolarów za butelkę.
![Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec]()
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Nieprzezroczysty fioletowy kolor powłoki szklanej, ma intrygujący nos Tasty oak, mineral, lukrecja, lawenda, egzotyczne przyprawy i różne czarne owoce. Gęsty, bogaty i zmysłowy na podniebieniu, jest to pełne piękno. Parowanie: dobrze pasuje do grillowanych lub pieczonych mięs, takich jak wołowina lub jagnięcina, przepiórki nadziewane kiełbasą lub inne wspaniałe połączenie mięsa, które możesz wymarzyć.