Pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwiową skórką z chleba kukurydzianego

Pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwiową skórką z chleba kukurydzianego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pieczonej polędwicy wieprzowej z szałwią kukurydzianą. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 347 kalorii, 26g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Idź do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, szałwia, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwią Skórka z chleba kukurydzianego, Klon-Szałwia Pieczona Polędwica Wieprzowa, oraz Pieczona Polędwica Wieprzowa Z Winogronami I Szałwią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wieprzowinę osuszyć i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na dużym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie brązowy wieprzowina, obracając, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przenieść do naoliwionej płytkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Dodaj masło do patelni i gotować czosnek na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z okruchami, szałwią, solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Rozłóż musztardę na wieprzowinie i pokrój połowę przyprawionych okruchów na musztardę, a następnie posyp pozostałymi przyprawionymi okruchami. Piecz w środku piekarnika, aż natychmiastowy odczyt termometru włożonego po przekątnej 2 cali do rejestrów mięsa 140 stopni F, 10 do 15 minut. (Sprawdź po 15 minutach, czy okruchy są zbyt ciemne; jeśli są, namiot luźno z folią.)
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Przenieść do deski do krojenia, następnie namiot luźno folią i odstawić na 10 minut przed krojeniem (temperatura wzrośnie do 160 stopni).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
9
Dekoruj liśćmi szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Możesz spróbować Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 109 dolarów za butelkę.
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Nieprzezroczysty fioletowy kolor powłoki szklanej, ma intrygujący nos Tasty oak, mineral, lukrecja, lawenda, egzotyczne przyprawy i różne czarne owoce. Gęsty, bogaty i zmysłowy na podniebieniu, jest to pełne piękno. Parowanie: dobrze pasuje do grillowanych lub pieczonych mięs, takich jak wołowina lub jagnięcina, przepiórki nadziewane kiełbasą lub inne wspaniałe połączenie mięsa, które możesz wymarzyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn