Pieczona polędwiczka wieprzowa z jabłkami

Pieczona polędwiczka wieprzowa z jabłkami
Pieczona polędwiczka wieprzowa z jabłkami to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, polędwicę wieprzową, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jęczmień można śledzić to danie główne z Budyń Jęczmienny Pieczony jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z prażonymi jabłkami i cebulą, Polędwiczki wieprzowe z prażonymi jabłkami i cebulą, oraz Pieczone polędwiczki wieprzowe i klonowe jabłka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. osusz wieprzowinę ręcznikiem papierowym. Doprawić solą i pieprzem, posypać tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
TymianekTymianek
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej na dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu. Podsmażyć wieprzowinę, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, o 8 protokół. W ciągu ostatnich 2 minut gotowania dodaj jabłka, pokrój bok w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Obróć jabłka i przenieść patelnię do piekarnika. Piecz przez 12 minut, aż temperatura wewnętrzna wieprzowiny osiągnie 63° dla średnich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
4
W międzyczasie ugotuj jęczmień zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
5
Przenieś wieprzowinę na deskę do krojenia; namiot z folią aluminiową, aby utrzymać ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Jabłka wyjąć na półmisek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
7
Umieść patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj wino; gotuj przez 3 minuty, aż wino zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
9
Mięso pokroić w plasterki i przełożyć na talerz z jabłkami; dodać ugotowany jęczmień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
JęczmieńJęczmień
MięsoMięso
10
Polać sosem z patelni wieprzowiną i jęczmieniem; podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Smak
12
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
13
Dieta 5-Factor World Harley Pasternak, M.Sc i Laura Moser. Copyright © 2010 by Harley Pasternak, M.Sc i Laura Moser. Wydany przez Ballantine Books. Wszelkie Prawa Zastrzeżone.Harley Pasternak, M.Sc., pojawił się w Oprah Winfrey Show, Tyra Banks Show, Access Hollywood, Extra, VH1, E! i wiele razy w "Today Show". Posiada tytuł magistra fizjologii ćwiczeń i nauk żywieniowych oraz dyplom z wyróżnieniem w dziedzinie kinezjologii. Jest również certyfikowany przez American College of Sports Medicine i Canadian Society of Exercise Physiology. Mieszka w Los Angeles w Kalifornii.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia31
Magazyn