Pieczona polędwica wołowa z Sherry Vinaigrette i rukolą

Pieczona polędwica wołowa z Sherry Vinaigrette i rukolą
Pieczona polędwica wołowa z Sherry Vinaigrette i rukolą rzeżuchą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 594 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 5,37 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny po sherry, grubą sól koszerną, grubo zmielone ziarna pieprzu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć grubą sól koszerną, możesz podążać za tym daniem głównym z Słony słodki Granolan i jogurt kokosowy {Sugar Rush Gift Edition # 4} jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Rukolą, Gruszką I Kozim Serem Z Sherry Vinaigrette, Sous Vide polędwiczka wieprzowa z Sherry-szalotka Vinaigrette, oraz Ugotuj książkę: polędwica wołowa z Roladkami chrzanu i rukoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do temperatury 260°. natrzyj 1 łyżkę oliwy z oliwek na wołowinę, następnie natrzyj w koszernej soli i zmielonych mieszanych pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść wołowinę na małej blasze do pieczenia. Pieczeń 10 minut. Zmniejsz temperaturę do 232° i piecz, aż termometr włożony do najgrubszej części mięsa zarejestruje 125 ° F dla średnio rzadkich, o 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
3
Odstawić mięso na 5 minut (wewnętrzna temperatura mięsa wzrośnie o 5 do 10 stopni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
4
W międzyczasie, trzepaczka pozostałe 5 łyżki oliwy z oliwek, ocet, i musztarda w małej misce do mieszania. Wymieszać szalotki i doprawić winegret do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ułożyć rukolę na małym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
6
Pokroić mięso w plastry o grubości 1/2 cala; ułóż nakładające się plastry na rukoli wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Skropić wszelkie nagromadzone soki nad mięsem. Łyżka połowa vinaigrette dół centrum mięsa i nad rukolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8
Podawać, przekazując Pozostałe vinaigrette oddzielnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn