Pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwią Skórka z chleba kukurydzianego
Przepis pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwią kukurydzianą jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników Południowej żywności. To danie główne ma 201 kalorii, 24g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.08 za porcję. 63 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, masło, polędwiczki wieprzowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwiową skórką z chleba kukurydzianego, Pieczona Polędwica Wieprzowa Z Winogronami I Szałwią, oraz Klon-Szałwia Pieczona Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Wieprzowinę osuszyć i posypać solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na dużym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie brązowy wieprzowina, obracając, o 4 protokół.
Przenieść do naoliwionej płytkiej patelni do pieczenia.
Dodaj masło do patelni i gotować czosnek na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż pachnące, o 30 sekund.
Zdjąć patelnię z ognia i wymieszać z okruchami, szałwią, solą i pieprzem do smaku.
Rozłóż musztardę na wieprzowinie i pokrój połowę przyprawionych okruchów na musztardę, a następnie posyp pozostałymi przyprawionymi okruchami. Piec w środku piekarnika, aż natychmiastowy odczyt termometr wstawiony po przekątnej 2 cali do rejestrów mięsa 68°, 20 do 25 minut. (Sprawdź po 15 minutach, czy okruchy są zbyt ciemne; jeśli są, namiot luźno z folią.)
Przenieść do deski do krojenia, następnie namiot luźno folią i odstawić na 10 minut przed krojeniem (temperatura wzrośnie do 160 ° F).
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Alta Vista Classic Malbec z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Alta Vista Classic Malbec]()
Alta Vista Classic Malbec
Klasyczny Malbec Alta Vista wykazuje prawdziwy charakter swojej odmiany winorośli. Świeże i intensywne aromaty i smaki tego wina stanowią doskonałe wprowadzenie do świeżych, owocowych cech i ogólnej jakości win z Argentyny. Część wina jest starzona w amerykańskim Dębie przez 6 miesięcy, przed dodatkowymi 3 miesiącami w butelce.Pokazuje intensywne aromaty śliwki, czarnej wiśni i egzotycznych przypraw, z nutami kawy i wanilii z dębowych beczek. Smaki na podniebieniu są świeże, o dobrej strukturze i miękkich taninach, a wykończenie jest pełne i skoncentrowane, z nutami przypraw.To wino jest dość przystępne, zabawne i łatwe do picia, idealne do codziennej konsumpcji i do swobodnych, swobodnych potraw, takich jak kanapki Panini, pizza i empanadas z wołowiny lub wieprzowiny.