Pieczona polędwica z indyka z młodymi ziemniakami i bulionem estragonowym

Pieczona polędwica z indyka z młodymi ziemniakami i bulionem estragonowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 9,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 86g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 705 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz ocet jabłkowy, liście estragonu, polędwiczki z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 58%. Spróbuj Polędwiczki z indyka pieczone w ziołach z dressingiem Mango, limonką i imbirem oraz prażonymi słodkimi ziemniakami, Duszony kurczak z czerwonymi ziemniakami i bulionem estragonowym, oraz Pieczona polędwiczka wieprzowa z Zacierem z dyni i sosem estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieść olej w dużym naczyniu do pieczenia. Polędwiczki z indyka przyprawiamy solą i czarnym pieprzem i układamy w naczyniu do pieczenia. Ułóż ziemniaki wokół indyka i obróć, aby pokryć olejem. Ziemniaki doprawiamy solą i czarnym pieprzem. Na patelni ułożyć szalotki na ziemniakach.
W małej misce połącz wino, bulion, ocet i estragon.
Wlać mieszaninę na indyka.
Pieczony indyk i ziemniaki 40 minut, aż termometr odczytu natychmiast zarejestruje co najmniej 160 stopni F.
Niech Turcja odpocząć 10 minut przed krojeniem w poprzek na 1/2-calowe plastry grubości.
Podajemy połowę indyka i ziemniaki z tym posiłkiem, z całym bulionem z patelni na wierzchu.
Szpinak podawać z boku. Rezerwuj pozostałego indyka i ziemniaki na dodatkowe posiłki.