Pieczona Pizza Pepperoni

Pieczona Pizza Pepperoni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy,więc spróbuj pieczonej pizzy Pepperoni. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 116 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz krakersy ritz, serek philadelphia, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pizza Pepperoni, Oliwkowy Pasta Pepperoni, oraz Pasta Z Sera Pepperoni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
2
Wymieszać ser śmietankowy i mozzarellę, aż dobrze wymieszać; wymieszać z pepperoni i papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego1/2 Funta Pieprzowego Sera Jack, Posiekanego
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
3
Rozłóż na 9-calowy talerz ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Piec 25 do 30 min. lub do momentu, gdy wierzch jest nadęty i lekko rumiany.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
5
Podawać na ciepło z krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia1
Magazyn