Pieczona papryka faszerowana pomidorami koktajlowymi, cebulą i bazylią

Pieczona papryka faszerowana pomidorami koktajlowymi, cebulą i bazylią może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, liście bazylii, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Pieczona papryka faszerowana pomidorami koktajlowymi, cebulą i bazylią, Pieczona papryka faszerowana pomidorami koktajlowymi, cebulą i bazylią, oraz Papryka wiśniowa nadziewana Mozzarellanem i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° i lekko posmaruj dużą płytką patelnię do pieczenia.
Połowę papryki przekrój wzdłuż i odrzuć nasiona i żeberka. Ułóż paprykę, pokrój boki w górę, na patelni do pieczenia i lekko oil cut krawędzi i łodyg. Pomidory pokroić na pół, posiekać cebulę i Bazyl. Czosnek drobno posiekać i w misce wymieszać z pomidorami, cebulą, bazylią, 2 łyżkami oleju, solą i pieprzem do smaku. Podzielić mieszaninę między papryki i piec w górnej trzeciej pieca, aż papryka będzie miękka, o 20 protokół.