Pieczona noga jagnięca z sosem Chile-czosnkowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pieczone nogi jagnięciny z sosem czosnkowym Chile spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 158 kalorii, 15g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, sól, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczeń Z Jagnięciny Z Sosem Czosnkowym, Baranek pieczony z pieczonym sosem czosnkowym, oraz Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować jagnięcinę, posyp jagnięcinę równomiernie 3/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Umieścić jagnięcinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 21 minut lub do momentu włożenia termometru w najgrubszą część pieczenia 12
Umieścić jagnięcinę na desce do krojenia; odstawić w temperaturze pokojowej 10 minut przed krojeniem.
Aby przygotować sos, połącz sambal oelek i następne 4 składniki (przez czosnek) z moździerzem i tłuczkiem; zmiel na drobną pastę. Powoli skropić olej do mieszaniny sambal, mieszając, aż do całkowitego połączenia.
SOS podawać z jagnięciną.