Pieczona marchewka młoda z rozmarynem
Pieczona marchewka z rozmarynem zajmuje od początku do końca około 35 minut. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis zawiera 82 kalorie, 1 g białka i 4 g tłuszczu na porcję. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 53 centy za porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jeśli masz pod ręką ząbki czosnku, sproszkowaną cebulę, mielony kminek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżeczkowy wynoszący 66%. Podobne przepisy to Pieczona młoda marchewka, Pieczona młoda marchewka i Pieczona młoda marchewka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425°.
Umieść marchewki w dużej misce. W małej misce wymieszaj olej, brązowy cukier, czosnek i przyprawy; dodać do marchewki i wymieszać.
Przenieś na dwa pliki 15x10x1-cal. blachy do pieczenia pokryte sprayem kuchennym. Piec 25-30 minut lub do miękkości, raz mieszając.