Pieczona lasagne warzywna z kozim serem
Przepis pieczone lasagne warzywne z kozim serem może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 30 minut. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.55 za porcję. To danie główne ma 442 kalorie, 20g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pesto bazyliowe, grzyby, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak, pieczona czerwona papryka i kozi ser Lazania, Pizza z pieczonym warzywem i kozim serem, oraz Makaron warzywny pieczony z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. Spray 15x10x1-cala patelnia z natryskiem do gotowania. Na patelni umieścić paprykę, Kabaczek, cebulę i grzyby w jednej warstwie. Warzywa spryskać sprayem do gotowania; posypać solą i pieprzem.
Piec odkryte 15 do 20 minut, obracając warzywa raz, aż chrupiące-miękkie.
Tymczasem spray 13x9-calowy (3-quart) naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. Makaron gotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu przy minimalnym czasie gotowania. W średniej misce pokruszyć chvre na pesto; wymieszać.
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu makaronowego w naczyniu do pieczenia; top z 3 makaronem.
Warstwa z połową mieszaniny pesto i 2 szklanki warzyw. Top z 3 więcej makaronu. Top z 3/4 szklanki sosu i 1 szklanka rozdrobnionej mieszanki sera. Top z 2 szklanki warzyw, 3 makaron, pozostała połowa mieszaniny pesto, 2 szklanki warzyw, 3 makaron i 3/4 szklanki sosu.
Posypać pozostałą 1 szklankę rozdrobnionego sera na górze.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 191°.
Piec odkryte 20 do 30 minut lub do gorąca.
Odstawić na 10 minut przed cięciem.