Pieczona lasagne w bułce
Pieczony Lasagnan w bułce może być dobrym przepisem na rozszerzenie pola przepisu na danie główne. Ten przepis służy 8. Za $1.59 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 490 kalorii, 27g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bułeczki hoagie, ser cheddar, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 40%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Łatwy Lasagnan w bułce, Pieczone Przystawki Brie / Cranberry Bun, oraz Pieczony Char Sui Bao (kantońska bułka wieprzowa z grilla).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°. Zrób 2-in.- szerokie cięcie w kształcie litery V na środku każdej bułki do 1 cala DNA.
Usuń wyciętą część i zachowaj do innego użytku.
Ułóż bułeczki na nie natłuszczonej blasze do pieczenia.
Na dużej patelni gotuj wołowinę na średnim ogniu przez 6-8 minut lub do momentu, gdy nie będzie już różowa, rozpadając się na kruszonki; odcedzić. Dodaj sos do spaghetti, czosnek w proszku i włoską przyprawę; podgrzej.
W międzyczasie w małej misce wymieszaj ser ricotta, parmezan i połowę serów cheddar i mozzarella. Przełóż sos mięsny na bułeczki; na wierzch z mieszanką ricotty. Przykryj luźno folią.
Posyp wierzch pozostałymi serami cheddar i mozzarella; piec bez przykrycia, 3-5 minut lub do stopienia sera.
Polecane wino: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Chianti, Montepulciano i Sangiovese to świetny wybór na Lasagne. Lasagne dobrze komponuje się ze średnim czerwonym winem o wyższej kwasowości. Sangiovese, Montepulciano i Chianti pasują do rachunku. Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 39 dolarów za butelkę.
![Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione]()
Vignamaggio Chianti Classico Monna Lisa Gran Selezione
Wino jest produkowane tylko w najlepszych latach vintage, z winogronami z najlepszych południowo-zachodnich obszarów uprawy winogron w gospodarstwie. Jest to głęboki rubinowy kolor. Aromat jest bardzo intensywny, trwały, delikatny, z nutą tytoniu, dębu i jagód. Pełne, długie, ciepłe usta.