Pieczona kukurydza, pieprz i pomidor Chowder

Pieczona kukurydza, pieprz i pomidor Chowder
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać pieczoną kukurydzę, pieprz, i pomidor Chowder spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,06 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać mniej sodu rosół z kurczaka, papryka, szczypiorek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Pieczony pieprz i kukurydza Chowder, Pieczony na ogniu Poblano pieprz i kukurydza Chowder, oraz Zupa kukurydziana z pieczonych pomidorów z pesto kolendry.

Instrukcje

1
Przygotować grill na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Ułóż paprykę, skórkę w dół i kukurydzę w jednej warstwie na stojaku do grillowania; grill 5 minut, okazjonalnie obracając kukurydzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Dodać pomidory; grill dodatkowe 5 minut lub aż warzywa są lekko zwęglone.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjąć z ognia; ostudzić 10 minut. Grubo posiekać pomidory i paprykę; umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Posiekać ziarna z kłosów kukurydzy; dodać do mieszanki pomidorowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Na KolbieKukurydza Na Kolbie
PomidorPomidor
6
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
7
Dodaj cebulę; gotować 7 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Mieszać w mieszaninie pomidorowej; gotować 3 minuty, mieszając od czasu do czasu. Zwiększyć ciepło do wysokiej, i mieszać w bulionie. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 30 minut lub aż warzywa będą miękkie. Fajne 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
PomidorPomidor
BulionBulion
CebulaCebula
8
Umieść jedną trzecią mieszaniny pomidorów w blenderze; proces do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Umieścić puree mieszaniny w dużej misce. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałą mieszaniną pomidorową. Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikami papierowymi. Naciśnij mieszankę pomidorów przez sito na patelnię; Odrzuć ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SitoSito
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
PatelniaPatelnia
10
Umieść patelnię na średnim ogniu; gotuj do całkowitego ogrzania. Wymieszać z solą i czarnym pieprzem. Chochla o 1 1/2 filiżanki zupy do każdej z 6 misek; góry każdej porcji z 2 łyżeczki sera i 1 łyżeczka szczypiorku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SerSer
SzczypiorekSzczypiorek
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
ChochlaChochla
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn