Pieczona końcówka polędwicy w ziołach

Pieczona końcówka polędwicy w ziołach
Jeśli masz około 1 godziny i 45 minut do spędzenia w kuchni, pieczeń z polędwicy wołowej nacieranej ziołami może być niesamowitym, bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i pierwotnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 49 g białka i 13 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 osobom. Za 1,96 USD za porcję ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Mieszanka pieczonej polędwicy, oregano, papryki i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 79%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pieczeń z polędwicy w ziołach z kremowym sosem chrzanowo-szczypiorkowym, Nacierane przyprawami grillowane mięso (nos z polędwicy) i Pieczeń z polędwicy wołowej.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj paprykę, sól koszerną, czosnek w proszku, czarny pieprz, cebulę w proszku, pieprz cayenne, oregano i tymianek. Dodaj oliwę z oliwek i pozostaw mieszaninę na około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CayennePieprz Cayenne
Mięso (bez Kości, Bez Skóry, Pierś Z Kurczaka, Stek Ze Spódnicy Lub Obrane I Oczyszczone Krewetki)Mięso (bez Kości, Bez Skóry, Pierś Z Kurczaka, Stek Ze Spódnicy Lub Obrane I Oczyszczone Krewetki)
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
1 średnia Cebula, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Wzdłuż1 średnia Cebula, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Wzdłuż
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Łagodna Włoska Kiełbasa Johnsonville® (mielona Lub Z Usuniętymi Osłonkami)Łagodna Włoska Kiełbasa Johnsonville® (mielona Lub Z Usuniętymi Osłonkami)
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 Posiekane Chili Scotch Bonnet Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch Bonnet2 Posiekane Chili Scotch Bonnet Lub 2 łyżki Ostrego Sosu Scotch Bonnet
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szalotka (biała I Zielona Część) Pokrojona W Cienkie PlasterkiSzalotka (biała I Zielona Część) Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Blachę do pieczenia wyłóż folią aluminiową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Pokruszonych Ciasteczek Kanapkowych Z Kremem Czekoladowym1/2 Szklanki Drobno Pokruszonych Ciasteczek Kanapkowych Z Kremem Czekoladowym
1 1/2 Szklanki Posiekanego Sera Mozzarella (około 6 Uncji)1 1/2 Szklanki Posiekanego Sera Mozzarella (około 6 Uncji)
3/4 Szklanki Drobno Pokrojonych Pomidorów3/4 Szklanki Drobno Pokrojonych Pomidorów
3
Ułóż pieczeń na przygotowanej blasze i przykryj ze wszystkich stron mieszanką przypraw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanego Sera Mozzarella (około 6 Uncji)1 1/2 Szklanki Posiekanego Sera Mozzarella (około 6 Uncji)
4
Piec 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do minimalnej temperatury wewnętrznej 145 stopni F (63 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3/4 Szklanki Drobno Pokrojonych Pomidorów3/4 Szklanki Drobno Pokrojonych Pomidorów
5
Odstaw na 15 minut przed pokrojeniem.

Polecane wino: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Stek z polędwicy wołowej można łączyć z Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, chudsze steki dobrze komponują się z jasnymi lub średnio treściwymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki radzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Lexème Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Lexème Pinot Noir
Lexème Pinot Noir
zrównoważony, finezyjny, gładki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn