Pieczona kiełbasa i Kabaczek z musztardą i szałwią
Pieczona kiełbasa & Kabaczek z musztardą i szałwią to bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 862 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.51 za porcję. Jeśli masz mąkę, bulion z kurczaka, musztardę pełnoziarnistą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z BBC Good Food ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Wołowina Wellington z pieczoną dynią, pasternakiem i pieczarkami w kremowym sosie Szałwiowo-musztardowym, Pieczeń Squash Risotto przepis (z szałwią, kasztan & Pancetta ) , oraz Kiełbasa, szałwia i jabłko Nadziewane Acorn Squash są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Kiełbaski włożyć do dużej puszki do pieczenia z cebulą, kabaczkiem i szałwią.
Skropić oliwą z oliwek i wymieszać. piecz przez 40-50 minut, obracając od czasu do czasu, aż kiełbaski będą złote, a Kabaczek miękki.
Odcedzić nadmiar oleju z puszki, a następnie umieścić puszkę na średnim ogniu na płycie kuchennej.
Wymieszać z mąką, a następnie stopniowo wlewać bulion, skrobając wszelkie resztki pozostawione na dnie puszki. Wymieszać z musztardą. Delikatnie gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, aż zgęstnieje.
Podawać z łyżką resztek zacieru i soków z patelni.