Pieczona Kanapka Reuben
Pieczona kanapka Reubena to bezglutenowe i pierwotne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.59 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz kminek, kiszoną kapustę, ser szwajcarski i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapka Rachel (aka Roast Turkey Reuben Sandwich), Reuben Sandwich I, oraz Reuben Sandwich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spray 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
W średniej misce wymieszać mieszankę Bisquick, mleko, jajko i 1 łyżeczkę kminku widelcem do wymieszania.
Rozłóż 1 szklankę ciasta w naczyniu do pieczenia.
Szczotka peklowane plastry wołowiny z musztardą; warstwa na wierzchu ciasta w naczyniu do pieczenia. Wierzch równomiernie z serem i kiszoną kapustą. Dokładnie rozłożyć pozostałe ciasto na kiszonej kapuście.
Posypać pozostałą 1 łyżeczką kminku.
Piec odkryte 28 do 32 minut lub do jasnego złotego brązu i centrum jest ustawiona.
Odstawić na 5 minut przed cięciem.
Podawać z sosem Tysiąca Wysp.