Pieczona jagnięcina z rozmarynem i czosnkiem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczona jagnięcina z rozmarynem i czosnkiem może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Jeśli masz rozmaryn, ząbki czosnku, walcowane bez kości nogi jagnięciny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona noga jagnięca z rozmarynem i czosnkiem, Pieczeń jagnięca z czosnkiem i rozmarynem, oraz Pieczeń jagnięca z czosnkiem i rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bezpieczne pieczenie w odstępach 1-calowych z ciężkim sznurkiem. Powierzchnię pieczeni natrzeć rozmarynem i czosnkiem.
Umieść pieczeń na stojaku patelni brojlerów lub patelni do pieczenia; włóż termometr do mięsa w najgrubszą część pieczenia.
Piec w temperaturze 450 przez 1 godzinę i 15 minut lub aż termometr zarejestruje 140 (średnio Rzadki) do 155 (średnio).
Ułożyć pieczeń na desce do krojenia; przykryć luźno folią.
Odstawić na 10 minut. (Temperatura pieczenia wzrośnie o 5 po staniu.)
Usuń ciąg przed krojeniem.