Pieczona jagnięcina i warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonej jagnięciny i warzyw. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 14 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 18g białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, bulion wołowy bez dodatku soli, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pieczona w ziołach noga jagnięca z warzywami i Jus, Wolno pieczona noga jagnięcina z warzywami wiosennymi, oraz Herbed kotlety jagnięce z pieczonych warzyw.
Instrukcje
Trim tłuszczu z jagnięciny. Dodać 1/4-inch-głębokie szczeliny w jagnięciny; włóż plasterek czosnku do każdej szczeliny.
Połącz posiekany rozmaryn, sól i pieprz.
Połowę mieszanki rozmarynu posypać jagnięciną. Włóż termometr do mięsa w najgrubszej części jagnięciny, jeśli chcesz.
Umieścić jagnięcinę na dużej patelni pokrytej sprayem do gotowania; dodać ziemniaki, marchew i bulion wołowy.
Posypać warzywa pozostałą mieszanką rozmarynu.
Piec w temperaturze 350 przez 2 godziny lub do czasu, aż termometr mięsny zarejestruje 150 (średnio Rzadki) do 160 (średnio), mieszając warzywa od czasu do czasu.
Przełożyć jagnięcinę na półmisek; ułożyć warzywa wokół jagnięciny i ogrzać. Odtłuszczone tłuszcze z soków z patelni.
Połączyć 1/4 szklanki wody i skrobi kukurydzianej, mieszając, aż będzie gładka.
Dodaj mieszaninę skrobi kukurydzianej do soków na patelni, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje i bąbelki.
SOS podawać z jagnięciną i warzywami.
Dekoruj gałązkami rozmarynu, w razie potrzeby.