Pieczona jagnięcina Estragonowa z fasolą maślaną
Prażona jagnięcina estragon z fasolą maślaną może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 569 kalorii, 49g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz cebulę, estragon, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 94%. Spróbuj Pieczona jagnięcina Estragonowa z fasolą maślaną, Estragon jagnięcy z fasolą Cannellini, oraz Pieczona noga jagnięca z masłem Estragonowo-miętowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 F. doprawić jagnięciną 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Jagnięcinę ułożyć na patelni. W małej misce połączyć czosnek, estragon i 1 łyżkę oleju. Przetrzyj jagnięcinę i piecz, 25 do 30 minut dla średnio rzadkich (temperatura wewnętrzna 125&#!76; F).
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw na 5 minut przed krojeniem. Tymczasem rozgrzać pozostały olej na patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 4 protokół.
Dodać fasolę, 1/2 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu i gotować, mieszając, aż do ogrzania przez, 3 do 4 protokół.