Pieczona Flądra Z Koperkiem I Kremem Kaparowym
Pieczona flądra z koperkiem i kremem kaparowym to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 3. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sól i mielony pieprz, śmietanę, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Pieczona flądra z koperkiem i kremem kaparowym, Pieczona flądra z masłem ziołowo-kaparowym, oraz Krem Koperkowo-Kaparowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Blachę do pieczenia wyłożyć folią aluminiową i zalać oliwą z oliwek.
Filety z flądry układamy na przygotowanej blasze i doprawiamy solą i pieprzem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut i równomiernie posypać koperkiem. Kontynuuj pieczenie, aż ryby płatki łatwo widelcem, o 2 protokół więcej.
W misce wymieszać śmietanę, kapary i skórkę z cytryny; doprawić solą.
Podawać ryby z cytrynowymi klinami i sosem kaparowym ze śmietaną.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.