Need a pescatarian main course? Pieczona faszerowana flądra Ricardo może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1077 kalorii, 54g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 4,34 USD za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka bułki tartej, jajka, szałwii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 2 osoby uznały ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy są Pieczona Flądra Nadziewana Krabem, Flądra Nadziewana, oraz Flądra Nadziewana.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć bułkę tartą, 1 łyżeczkę gałki muszkatołowej, szałwię, seler, cebulę i sól, pieprz; dobrze wymieszać. Jajko lekko ubić i wymieszać z farszem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wine Pinot Grigio
Lekko wytrawne, z wyraźnym i czystym wykończeniem dla wina z mniejszą ilością cukru i bez dodatków smakowych. Teraz możesz pić to, co lubisz i to, co czujesz w tym samym czasie. Ciesz się winem z nutami kwiatowymi na nosie, cytrusami na mecie i słodkim bukietem "zrobiłeś to."Wypełnij swój kieliszek.