Pieczona Faszerowana Flądra Ricardo

Pieczona Faszerowana Flądra Ricardo
Need a pescatarian main course? Pieczona faszerowana flądra Ricardo może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 1077 kalorii, 54g białka, oraz 54g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 4,34 USD za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka bułki tartej, jajka, szałwii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 2 osoby uznały ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na solid spoonacular wynik 72%. Podobne przepisy są Pieczona Flądra Nadziewana Krabem, Flądra Nadziewana, oraz Flądra Nadziewana.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć bułkę tartą, 1 łyżeczkę gałki muszkatołowej, szałwię, seler, cebulę i sól, pieprz; dobrze wymieszać. Jajko lekko ubić i wymieszać z farszem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
FarszFarsz
SelerSeler
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
CebulaCebula
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozłóż farsz na każdym filecie, zwinąć i zabezpieczyć wykałaczkami. Filety stań w 2 kwartowej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
3
W małej misce wymieszać śmietanę i sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Polać filety.
5
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Faszerowane filety podawać z sosem śmietanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowySos śmietanowy
9
Posypać lekko gałką muszkatołową, na każdy filet położyć pokrojone masło lub margarynę i udekorować natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
10
Jeśli sos wymaga zagęszczenia, wlej go do małego rondla. Wymieszać 2 do 3 łyżek mąki i gotować na małym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to świetny wybór dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wine Pinot Grigio
FitVine Wine Pinot Grigio
Lekko wytrawne, z wyraźnym i czystym wykończeniem dla wina z mniejszą ilością cukru i bez dodatków smakowych. Teraz możesz pić to, co lubisz i to, co czujesz w tym samym czasie. Ciesz się winem z nutami kwiatowymi na nosie, cytrusami na mecie i słodkim bukietem "zrobiłeś to."Wypełnij swój kieliszek.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn