Pieczona Faszerowana Flądra
Pieczona faszerowana flądra może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 571 kalorii. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz liście pietruszki, cheddar, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Faszerowana Krabem Pieczona Flądra, Faszerowana Flądra, oraz Faszerowana Flądra dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W średnim saute patelni na małym ogniu, roztopić masło; dodać cebulę i szczyptę soli i potu, aż przezroczyste.
Dodać czosnek i nadal gotować przez kolejną minutę.
Dodać szpinak i skórkę z cytryny i gotować, aż tylko ogrzane przez. Doprawić solą i pieprzem, dodać natkę pietruszki i wymieszać do połączenia.
Do rondla na średnim ogniu wrzucić śmietanę i wino. Gdy mieszanina zacznie się gotować, stopniowo dodawaj ser i mieszaj, aż się stopi. Odstawić i ogrzać.
Jeśli filety są duże, przeciąć na pół. Każdy filet przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem. Mieszankę szpinaku podzielić równomiernie między filety i zwinąć rybę wokół mieszanki.
Umieść ryż w naczyniu 2 1/2-quart zapiekanki i równomiernie rozprowadzić.
Umieścić każdą rolkę na wierzchu ryżu, szew bok w dół.
Zalać sosem serowym i wstawić do piekarnika na 25 minut. Pozostawić do ostygnięcia na 5 minut przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.