Pieczona faszerowana flądra może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 571 kalorii. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz liście pietruszki, cheddar, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Faszerowana Krabem Pieczona Flądra, Faszerowana Flądra, oraz Faszerowana Flądra dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
W średnim saute patelni na małym ogniu, roztopić masło; dodać cebulę i szczyptę soli i potu, aż przezroczyste.
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Dodać czosnek i nadal gotować przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Dodać szpinak i skórkę z cytryny i gotować, aż tylko ogrzane przez. Doprawić solą i pieprzem, dodać natkę pietruszki i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Srebrne Nonpareile
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
6
Zdjąć z ognia i ogrzać.
7
Do rondla na średnim ogniu wrzucić śmietanę i wino. Gdy mieszanina zacznie się gotować, stopniowo dodawaj ser i mieszaj, aż się stopi. Odstawić i ogrzać.
Jeśli filety są duże, przeciąć na pół. Każdy filet przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem. Mieszankę szpinaku podzielić równomiernie między filety i zwinąć rybę wokół mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
9
Umieść ryż w naczyniu 2 1/2-quart zapiekanki i równomiernie rozprowadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
10
Umieścić każdą rolkę na wierzchu ryżu, szew bok w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Zalać sosem serowym i wstawić do piekarnika na 25 minut. Pozostawić do ostygnięcia na 5 minut przed podaniem.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.