Pieczona fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi

Pieczona fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi
Prażona fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, szalotki, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka szparagowa pieczona w czosnku i szalotka z orzechami laskowymi, Fasolka szparagowa z szalotką, orzechami laskowymi i estragonem, oraz Fasolka szparagowa z prażoną szalotką balsamiczną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Wrzucić zieloną fasolkę w dużym naczyniu do pieczenia z oleju i szalotki i doprawić solą i pieprzem. Pieczeń, aż tylko gotowane przez i złoty kolor, o 15 do 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Połącz orzechy laskowe, skórkę i natkę pietruszki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Przełożyć fasolkę szparagową na talerz i posypać mieszaniną orzechów laskowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Kotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości SmażoneKotlety Z żeberek Jagnięcych, Kości Smażone
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn