Pieczona fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi
Prażona fasolka szparagowa z szalotką i orzechami laskowymi to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, szalotki, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasolka szparagowa pieczona w czosnku i szalotka z orzechami laskowymi, Fasolka szparagowa z szalotką, orzechami laskowymi i estragonem, oraz Fasolka szparagowa z prażoną szalotką balsamiczną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Wrzucić zieloną fasolkę w dużym naczyniu do pieczenia z oleju i szalotki i doprawić solą i pieprzem. Pieczeń, aż tylko gotowane przez i złoty kolor, o 15 do 18 protokół.
Połącz orzechy laskowe, skórkę i natkę pietruszki w małej misce.
Przełożyć fasolkę szparagową na talerz i posypać mieszaniną orzechów laskowych.