Pieczona fasolka szparagowa z pancettą i jogurtem

Prażona fasolka szparagowa z Pancettan i jogurt może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 194 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, pancettę, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona fasolka szparagowa z pancettą, Pieczona fasolka szparagowa z pancettą, czerwoną cebulą i czosnkiem ze szkoły gotowania Stir, oraz Fasolka Szparagowa Z Pancettanem I Szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Wymieszać jogurt, sok z cytryny i 1/2 łyżeczki soli w misce; odstawić. Na blachę do pieczenia wrzucić zieloną fasolkę z oliwą; doprawić solą.
Rozprowadzić w jednej warstwie, przenieść do piekarnika i piec, aż ładnie zwęglone i gotowane przez, O 13 protokół.
Tymczasem rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodać pancetta i gotować, aż chrupiące, o 2 protokół na stronie.
Dodać kminek i cebulę i gotować, mieszając, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki i migdały. Wrzucić zieloną fasolkę z mieszaniną pancetta i przenieść na talerz. Łyżka mieszaniny jogurtu na wierzchu.