Pieczona fasolka szparagowa z pancettą i jogurtem

Pieczona fasolka szparagowa z pancettą i jogurtem
Prażona fasolka szparagowa z Pancettan i jogurt może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 194 kalorie, 7G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz migdały, pancettę, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona fasolka szparagowa z pancettą, Pieczona fasolka szparagowa z pancettą, czerwoną cebulą i czosnkiem ze szkoły gotowania Stir, oraz Fasolka Szparagowa Z Pancettanem I Szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać jogurt, sok z cytryny i 1/2 łyżeczki soli w misce; odstawić. Na blachę do pieczenia wrzucić zieloną fasolkę z oliwą; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Rozprowadzić w jednej warstwie, przenieść do piekarnika i piec, aż ładnie zwęglone i gotowane przez, O 13 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Tymczasem rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać pancetta i gotować, aż chrupiące, o 2 protokół na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
6
Dodać kminek i cebulę i gotować, mieszając, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
7
Zdjąć z ognia i wymieszać natkę pietruszki i migdały. Wrzucić zieloną fasolkę z mieszaniną pancetta i przenieść na talerz. Łyżka mieszaniny jogurtu na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
8
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn