Pieczona dynia Maślana i biszkopt ze słodkich ziemniaków z wędzonym boczkiem z Applewood

Pieczone dyni i słodkie ziemniaki Bisque z wędzonym boczkiem Applewood może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 11g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.74 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz applewood-wędzony boczek, wino, sól i mielony pieprz i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Spróbuj Makaron ziemniaczany pieczony z dyni z boczkiem, pokruszonymi orzechami pekan i szpinakiem, Kukurydza i Fingerling Potato Chowder z Applewood - wędzony boczek, oraz Balsamiczna Pizza truskawkowa z kurczakiem, słodką cebulą i wędzonym boczkiem Applewood dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Połączyć squash, słodkie ziemniaki, oliwa z oliwek, sól, i pieprz razem w misce; wrzucić do herbu.
Wylać na blasze do pieczenia.
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku, przerzucając raz warzywa, aż lekko karmelizują się i zmiękną, około 60 minut.
Miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż lekko chrupiące, 7 do 10 protokół. Rezerwa 1 łyżka kapieli boczku.
Plastry boczku odcedzić na papierowych ręcznikach; boczek pokruszyć.
Podgrzać kapiące bekon i masło razem w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę i masło w gorącej mieszaninie masła, aż cebula będzie przezroczysta, 7 do 10 protokół.
Wlać białe wino do patelni i doprowadzić do wrzenia podczas skrobania rumiane kawałki żywności z dna patelni z drewnianą łyżką. Gotować, aż białe wino zmniejsza się o połowę, 3 do 5 minut.
Mieszamy prażoną mieszankę do mieszanki cebuli; dodajemy wywar i doprowadzamy do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż wszystkie warzywa będą miękkie, o 10 protokół.
Wlać mieszankę warzywną do blendera nie więcej niż do połowy pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywę; pulsuj kilka razy przed wyjściem, aby zmiksować. Puree partiami do uzyskania gładkości. Powrót puree zupa do holenderskiego pieca.
Wymieszać pół na pół do zupy puree; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zupa jest rozgrzana przez, o 5 protokół. Gałkę muszkatołową wymieszać do zupy; doprawić solą i pieprzem do smaku. Chochle do misek i top każdy z pokruszonym boczkiem.