Pieczona Alaska

Pieczona Alaska
Pieczony Alaskan to przystawka, która serwuje 12. Za 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 882 kalorii, 12g białka, oraz 37g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, krem z kamienia nazębnego, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 7 godzin i 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niezbyt doskonały wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy obejmują Nie Upieczona " Alaska, Pieczona Alaska, oraz Pieczona Alaska.

Instrukcje

1
Aby zrobić kopułę lodów, wyjmij lody z zamrażarki i pozwól im lekko zmięknąć. Wyłóż 3-litrową miskę folią. W innej misce ubij marmoladę w zmiękczone lody waniliowe drewnianą łyżką, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlej 2 szklanki lodów pomarańczowo-waniliowych do miski i wygładź łyżką lub przesuniętą szpatułką, aby wyrównać. Na wierzch z lodami czekoladowymi, ponownie wygładzając do wyrównania, tand kura wierzch warstwy czekolady z pozostałymi 6 szklankami lodów pomarańczowo-waniliowych. Przykryj powierzchnię folią i zamrażaj, aż lody będą bardzo twarde, co najmniej 4 godziny lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody CzekoladoweLody Czekoladowe
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Obróć brownie na duży, płaski, żaroodporny talerz. Rozłóż kopułę lodów na wierzchu warstwy brownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
4
Umieść ciasto z powrotem w zamrażarce. Trzymaj w zamrażarce, aż beza będzie gotowa.
5
W mikserze elektrycznym wyposażonym w nasadkę do trzepaczki ubijaj białka i śmietanę z kamienia nazębnego przez 2 minuty na średnich obrotach, aż będą puszyste. Zwiększ prędkość do wysokiej i dodaj cukier powolnym strumieniem, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Wyjmij kopułę lodów z zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
7
Zdejmij folię. Całkowicie przykryj kopułę lodów bezą, używając grzbietu łyżki, aby zrobić wirujące szczyty. (Alternatywnie umieść bezę w torbie cukierniczej wyposażonej w różaną końcówkę i kolce do rur, aby uzyskać wygląd jeża.) Zamrażać przez co najmniej 3 godziny lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
8
Gotowy do podania Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
9
Piecz, aż szczyty zaczną przybierać złotobrązowy kolor, 3 do 5 minut. Aby ułatwić krojenie, odstaw ciasto na 30 minut. Pokrój i podawaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
10
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Spryskaj 9-calową okrągłą formę do ciasta sprayem do gotowania, wyłóż spód patelni pergaminem i dobrze nasmaruj pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
11
Aby uzyskać ciasto brownie, rozpuść masło w średniej (lub dużej) żaroodpornej misce nad garnkiem z gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
12
Gdy masło się topi, ubij kakao w proszku, sól morską i cukier w osobnej misce. (Cukier i sól będą działać jako środki ścierne, aby usunąć wszelkie grudki z kakao.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
13
Wymieszaj kakao / cukier / sól z roztopionym masłem, aż cukier całkowicie się rozpuści. Mieszanka powinna wyglądać jak krówka i oderwać się od miski w kulkę. Zdejmij kuchenkę i ustaw patelnię na półceręcznik na blacie. Pozwól, aby fudgy mieszanina ostygła, aż będzie ciepła, ale nie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
14
Wmieszaj wanilię do schłodzonej mieszanki krówek, aby ją poluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
15
Dodaj jajka do mieszanki 1 na raz, dodając drugie jajko po całkowitym włączeniu pierwszego jajka. Ciasto powinno wyglądać błyszcząco i dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
16
Dodaj mąkę i mieszaj, aż całkowicie się połączy. Gdy będzie wyglądać na całkowicie wymieszane, energicznie ubij ciasto przez co najmniej 45 uderzeń. To nie tylko uwolni stłumiony stres, ale sprawi, że ciasteczka będą żucia. Złóż chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
17
Rozłóż grube i puszyste ciasto brownie równomiernie na wyłożonej patelni za pomocą przesuniętej szpatułki lub natłuszczonych rąk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
18
Włóż brownie do piekarnika i piecz, aż uzyskają ładną skórkę, a twój dom pachnie ciasteczkami, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
19
Pozwól im całkowicie ostygnąć na stojaku lub ręczniku na blacie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn