Pieczona Alaska

Pieczona Alaska
Pieczony Alaskan to przystawka, która serwuje 12. Za 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 882 kalorii, 12g białka, oraz 37g tłuszczu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, krem z kamienia nazębnego, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 7 godzin i 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niezbyt doskonały wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy obejmują Nie Upieczona " Alaska, Pieczona Alaska, oraz Pieczona Alaska.

Instrukcje

1
Aby zrobić kopułę lodów, wyjmij lody z zamrażarki i pozwól im lekko zmięknąć. Wyłóż 3-litrową miskę folią. W innej misce ubij marmoladę w zmiękczone lody waniliowe drewnianą łyżką, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wlej 2 szklanki lodów pomarańczowo-waniliowych do miski i wygładź łyżką lub przesuniętą szpatułką, aby wyrównać. Na wierzch z lodami czekoladowymi, ponownie wygładzając do wyrównania, tand kura wierzch warstwy czekolady z pozostałymi 6 szklankami lodów pomarańczowo-waniliowych. Przykryj powierzchnię folią i zamrażaj, aż lody będą bardzo twarde, co najmniej 4 godziny lub do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody CzekoladoweLody Czekoladowe
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Obróć brownie na duży, płaski, żaroodporny talerz. Rozłóż kopułę lodów na wierzchu warstwy brownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
4
Umieść ciasto z powrotem w zamrażarce. Trzymaj w zamrażarce, aż beza będzie gotowa.
5
W mikserze elektrycznym wyposażonym w nasadkę do trzepaczki ubijaj białka i śmietanę z kamienia nazębnego przez 2 minuty na średnich obrotach, aż będą puszyste. Zwiększ prędkość do wysokiej i dodaj cukier powolnym strumieniem, aż utworzą się sztywne, błyszczące szczyty, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Wyjmij kopułę lodów z zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
7
Zdejmij folię. Całkowicie przykryj kopułę lodów bezą, używając grzbietu łyżki, aby zrobić wirujące szczyty. (Alternatywnie umieść bezę w torbie cukierniczej wyposażonej w różaną końcówkę i kolce do rur, aby uzyskać wygląd jeża.) Zamrażać przez co najmniej 3 godziny lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
8
Gotowy do podania Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Piecz, aż szczyty zaczną przybierać złotobrązowy kolor, 3 do 5 minut. Aby ułatwić krojenie, odstaw ciasto na 30 minut. Pokrój i podawaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Spryskaj 9-calową okrągłą formę do ciasta sprayem do gotowania, wyłóż spód patelni pergaminem i dobrze nasmaruj pergamin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Aby uzyskać ciasto brownie, rozpuść masło w średniej (lub dużej) żaroodpornej misce nad garnkiem z gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
12
Gdy masło się topi, ubij kakao w proszku, sól morską i cukier w osobnej misce. (Cukier i sól będą działać jako środki ścierne, aby usunąć wszelkie grudki z kakao.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
13
Wymieszaj kakao / cukier / sól z roztopionym masłem, aż cukier całkowicie się rozpuści. Mieszanka powinna wyglądać jak krówka i oderwać się od miski w kulkę. Zdejmij kuchenkę i ustaw patelnię na półceręcznik na blacie. Pozwól, aby fudgy mieszanina ostygła, aż będzie ciepła, ale nie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Wmieszaj wanilię do schłodzonej mieszanki krówek, aby ją poluzować.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
15
Dodaj jajka do mieszanki 1 na raz, dodając drugie jajko po całkowitym włączeniu pierwszego jajka. Ciasto powinno wyglądać błyszcząco i dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
16
Dodaj mąkę i mieszaj, aż całkowicie się połączy. Gdy będzie wyglądać na całkowicie wymieszane, energicznie ubij ciasto przez co najmniej 45 uderzeń. To nie tylko uwolni stłumiony stres, ale sprawi, że ciasteczka będą żucia. Złóż chipsy czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
17
Rozłóż grube i puszyste ciasto brownie równomiernie na wyłożonej patelni za pomocą przesuniętej szpatułki lub natłuszczonych rąk.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
18
Włóż brownie do piekarnika i piecz, aż uzyskają ładną skórkę, a twój dom pachnie ciasteczkami, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
19
Pozwól im całkowicie ostygnąć na stojaku lub ręczniku na blacie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn