Pieczeń z jagnięciny z salsą cytrynowo-miętową Verde

Pieczeń z jagnięciny z salsą cytrynowo-miętową Verde
Pieczony stelaż z jagnięciny z cytrynowo-miętową salsą Verde może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 134 kalorie, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka cytryn, liści grejpfruta mięty, frenched jagnięcina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Stelaż jagnięcy z Baby rzepa i mięta Salsa Verde, Pieczeń Z Jagnięciny Z Miętą, oraz Pieczona noga jagnięca z salsą Verde.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn