Dziękczynienie w stylu indyka klopsiki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 296 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Mieszanka mielonego pieprzu, cebuli, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łatwe Święto Dziękczynienia Turcja Klopsiki, Święto Dziękczynienia Pioneer Stylu Zioła Pieczone Indyka, oraz Resztki Dziękczynienia: w stylu Syczuańskim gorący i odrętwiały pokrojony Indyk dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smar 9x9 cala kwadratowe naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
2
W dużej misce wymieszaj mielonego indyka z jajkami, cebulą, płatkami owsianymi, fasolą szparagową, żurawiną, rozmarynem i liściem laurowym. Użyj rąk, aby dokładnie wymieszać składniki. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Piecz klopsy w nagrzanym piekarniku przez 45 minut do 1 godziny. Sprawdź doneness, gdy soki są jasne, a wewnętrzny termometr włożony do klopsa osiąga 160 stopni F (70 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Piekarnik
5
Tymczasem, aby sos, roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać z mąką i gotować przez 1 do 2 minut, aż mieszanina stanie się pasta jak i jasnobrązowy. Wymieszać czosnek, cynamon i gałkę muszkatołową. Stopniowo ubijaj mleko i bulion z kurczaka, doprowadzając mieszaninę do wrzenia. Obniżyć ciepło do średniego i kontynuować gotowanie i ubijanie aż do uzyskania pożądanej grubości. Doprawić do smaku solą i pieprzem.