Pieczeń Włoska Wolnoopalająca

Pieczeń Włoska Wolnoopalająca
Powolne kuchenka Włoski Zadek pieczeń może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 366 kalorii, 43g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka przypraw, grzyby, fasola, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczeń Włoska Wolnoopalająca, Pieczeń Z Rumu Wolno Gotowana, oraz Resztki: Sos Pieczarkowy Wolno Gotowany Pieczeń Z Rumu.

Instrukcje

1
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, wymieszać cebulę i pomidory. Jeśli pieczeń wołowa jest w siatce lub jest związany, usunąć siatkę lub sznurki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Włożyć wołowinę do powolnej kuchenki. W małej misce wymieszaj boczek, czosnek i włoską przyprawę; przetrzyj wołowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
4
Wyjąć wołowinę z kuchenki. W małej misce wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszać z mieszanką pomidorową. Zwróć wołowinę do kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Pokrój duże grzyby na pół. Wokół wołowiny układamy grzyby, fasolę i oliwki. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 20 do 30 minut, aż mieszanka pomidorowa zgęstnieje i warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn