Pieczeń Włoska Wolnoopalająca
Powolne kuchenka Włoski Zadek pieczeń może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 366 kalorii, 43g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka przypraw, grzyby, fasola, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczeń Włoska Wolnoopalająca, Pieczeń Z Rumu Wolno Gotowana, oraz Resztki: Sos Pieczarkowy Wolno Gotowany Pieczeń Z Rumu.
Instrukcje
W 4-do 5-quart powolnej kuchence, wymieszać cebulę i pomidory. Jeśli pieczeń wołowa jest w siatce lub jest związany, usunąć siatkę lub sznurki.
Włożyć wołowinę do powolnej kuchenki. W małej misce wymieszaj boczek, czosnek i włoską przyprawę; przetrzyj wołowinę.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 8 do 10 godzin.
Wyjąć wołowinę z kuchenki. W małej misce wymieszać skrobię kukurydzianą i wodę; wymieszać z mieszanką pomidorową. Zwróć wołowinę do kuchenki.
Pokrój duże grzyby na pół. Wokół wołowiny układamy grzyby, fasolę i oliwki. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 20 do 30 minut, aż mieszanka pomidorowa zgęstnieje i warzywa będą miękkie.