Pieczeń wołowa z ziołami z kremem chrzanowym
Pieczeń wołowa z ziołami z kremem chrzanowym jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 471 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chrzan, sól i pieprz, musztardę w proszku i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 81%. Spróbuj Pieczeń z żeber wołowych Chrzanowo-ziołowych, Polędwica Z Polędwicy Z Ziołami Pieczona W Kremowym Sosie Chrzanowo-Szczypiorkowym, oraz Pieczeń Wołowa Z Chrzanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Wyposażenie specjalne: Robot kuchenny
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Dobrze doprawić solą i pieprzem. W średnim saute patelni na średnim ogniu, dodać 2 łyżki oleju. Na gorąco, smażyć ze wszystkich stron, aż ładnie karmelizowane, o 8 do 10 minut.
Wyjmij pieczeń na tacę z arkuszami wyłożoną stelażem z drutu.
W międzyczasie w maszynce umieścić czosnek, pietruszkę, tymianek, oregano, rozmaryn, musztardę w proszku, 1/2 szklanki oleju, sól i pieprz do smaku i pulsować, aż mieszanina utworzy pastę.
Przetrzyj pastę na całej pieczeni.
Piec w piekarniku, aż pieczeń jest gotowana do średnio rzadkiego lub rejestruje 125 stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu, około 45 minut.
Pozostawić na 10 minut przed krojeniem i podawać z kremem chrzanowym.
W małej misce wymieszać wszystkie składniki. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do służyć.