Pieczeń wołowa z warzywami korzeniowymi
Pieczeń wołowa z warzywami korzeniowymi to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 130g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 1004 kalorii. Na 15,21 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 20 minut. Mieszanka czosnku w proszku, sól i mielony pieprz, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Pieczeń Wołowa Z Zimowymi Warzywami Korzeniowymi, Pieczeń Z Warzywami Korzeniowymi, oraz Pieczeń wieprzowa z warzywami korzeniowymi.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Cebulę, słodkie ziemniaki, pasternak i korzeń selera ułożyć na dnie wolnej kuchenki. Wołowinę doprawić solą i czarnym pieprzem. Potrzyj mąkę na całej wołowinie.
Pieczeń ułożyć na wierzchu warzyw w powolnej kuchence.
Ubić razem pomidory, syrop klonowy, chili w proszku, kminek, czosnek w proszku i cebula w proszku.
Wlać mieszaninę na wołowinę.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 12 godzin lub na wysokim przez 8 godzin.
Usuń wołowinę z wolnej kuchenki i rozdrobnij 2 widelcami.
Podawać 1/3 rozdrobnionej wołowiny z tym posiłkiem (i wszystkie warzywa) i przechowywać w lodówce pozostałą wołowinę do innego użytku.