Pieczeń wołowa z salsą pomidorową pieczoną w piecu
Przepis pieczeń wołowa z pieczonym w piecu pomidorem Salsan jest gotowy w około 2 godziny i 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 75 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, jagody ziela angielskiego, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona pieczeń wołowa pieczona z sosem pieczarkowym, Karkówka pieczona w piecu z salsą pomidorowo-Kaparową, oraz Pieczona Polędwica Wołowa Z Pieczoną Salsą Pomidorową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na 2 duże obramowane blachy do pieczenia, wrzucić plastry pomidora z olejem. Układamy w jednej warstwie, doprawiamy solą i pieprzem i posypujemy liśćmi tymianku.
Piec około 1 godziny i 30 minut, aż pomidory będą bardzo twarde i częściowo wysuszone; obracać arkusze w połowie pieczenia.
Pomidory niech lekko ostygną, a następnie grubo posiekać.
W misce połącz posiekane pomidory, posiekany tymianek, natkę pietruszki i ocet balsamiczny. Doprawić solą i pieprzem.
Na małej patelni, toast nasiona musztardy i kolendry z jagodami ziela angielskiego na umiarkowanym ogniu, aż pachnące i lekko rumiane, o 1 1/2 protokół.
Przenieś do młynka do przypraw i pozostaw do całkowitego ostygnięcia; zmiel na proszek. Wymieszać z cukrem i 1 1/2 łyżeczki soli. Pocierać mieszaninę na całej pieczeń i odstawić w temperaturze pokojowej przez 30 minut, obracając od czasu do czasu.
W patelni żaroodpornej wystarczająco dużej, aby pomieścić pieczeń, podgrzać olej roślinny, aż się połysk.
Dodać wołowinę; gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane na całym, o 3 protokół na stronę.
Przenieść patelnię do piekarnika. Gotować pieczeń, obracając kilka razy, przez około 30 minut, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka rejestruje 120 na rzadkie.
Przenieś pieczeń na deskę do rzeźbienia, aby odpocząć przez 15 minut.
Cienko pokroić pieczeń wołową w poprzek ziarna i ułożyć na półmisku.
Udekoruj rukolą i podawaj z salsą pomidorową.