Pieczeń wołowa i pomidorowa Fajitas
Pieczeń wołowa i pomidor Fajitas może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 598 kalorii. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paprykę, pieprz cayenne, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 24 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 godzin i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 87%. Spróbuj Fajitas z pieczoną wołowiną, Pieczeń wołowa z sosem pomidorowo-winnym, oraz Pieczeń Wołowa I Pomidor Kanapka Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mięso pokroić w 2-calowe kawałki.
Umieścić posiekaną cebulę w powolnej kuchence 4-do 5-quart. Na wierzch z mięsem.
Połącz 1 puszka pomidorów duszonych, zielone chiles, czosnek, kminek, oregano i pieprz cayenne w średniej misce.
Wlać mięso do powolnej kuchenki. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 10 do 12 godzin lub na wysokim przez 5 do 6 godzin.
Używając szczypiec lub łyżki szczelinowej, przenieś mięso do dużej miski. Użyj dwóch widelców, aby rozerwać mięso na grube strzępy. W razie potrzeby skropić mięso odrobiną płynu do gotowania w celu zwilżenia (wyrzucić pozostałą ciecz). Przykryj, aby się ogrzać.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać paprykę i cebulę. Gotować i mieszać przez 4 do 5 minut lub do miękkości i zaczyna brązowieć. Wymieszać w pozostałej puszce duszone pomidory; podgrzać.
Łyżka około 1/2 szklanki mięsa * * i 1/2 szklanki mieszanki pieprzu na jednej stronie każdej rozgrzanej tortilli. Złożyć tortilla na pół nad nadzieniem. Top z kwaśną śmietaną, guacamole i salsa.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.