Pieczeń wieprzowa zawinięta w boczek
Pieczeń wieprzowa owinięta boczkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 424 kalorie, 42g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 1416 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz wino, rozmaryn, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Boczek Zawijany Pieczeń Wieprzowa, Pieczony Boczek Zawinięty W Wieprzowinę, oraz Pieczeń Wieprzowa Zawijana W Boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 Rozgrzej piekarnik do 191°. pieczeń wieprzową osuszyć ręcznikami papierowymi. Pieczeń wieprzową doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać olej w dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu. Wieprzowinę podsmażyć ze wszystkich stron, aż zbrązowieje, w sumie około 10 minut.
Zdjąć z ognia.2 Rub wieprzowinę posiekanym rozmarynem; zawiń boczkiem, lekko nakładając paski. Krawat pieczeń wieprzowa wih kitchen string. 3 pieczeń w piekarniku, fastrygowanie od czasu do czasu z soków do gotowania, aż temperatura wewnętrzna wynosi 145 ° F na termometrze mięsa, 35 o 40 minut.
Przełożyć wieprzowinę do naczynia do serwowania.4 zrobić sos patelni.
Umieść patelnię do pieczenia na górze pieca na małym ogniu.
Dodaj wino i deglaze patelni, mieszając z drewnianą łyżką złom się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni.
Wlać przez sito o drobnych oczkach do małego rondla. Zrzuć tłuszcz. W razie potrzeby podgrzać do temperatury serwowania.