Pieczeń wieprzowa z sosem brzoskwiniowym
Pieczeń wieprzowa z sosem brzoskwiniowym wymaga z grubsza 6 godzin i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Za 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 39g białka, oraz 8G tłuszczu. Sprawdza się jako dość tanie danie główne. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Ten przepis z Taste of Home wymaga pieczeni wieprzowej, brązowego cukru, brzoskwiń i skrobi kukurydzianej. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 63%. Pieczeń wieprzowa z brzoskwiniowym sosem Moscato dla, {Solanka cytrynowo-pieprzowa} pieczeń wieprzowa bez kości z sosem brzoskwiniowo-Moscato, oraz Schab Pieczony Z Polewą Brzoskwiniową są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Pokrój pieczeń na pół. Na dużej patelni zrumienić wieprzowinę w oleju ze wszystkich stron.
Przenieś do 4-lub 5-qt. powolna kuchenka.
Posyp solą cebulową i pieprzem.
Odcedź brzoskwinie, rezerwując sok w małej misce; wymieszaj sos chili, brązowy cukier, ocet i przyprawę do ciasta do soku. Nałóż brzoskwinie na pieczeń; na wierzch z mieszanką soków. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do miękkości mięsa.
Wyjmij mięso i brzoskwinie na półmisek do serwowania; trzymaj się ciepło. Odtłuścić tłuszcz z soków do gotowania; przenieść do małego rondla. Doprowadź płyn do wrzenia.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będą gładkie; stopniowo wmieszaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Podawać z wieprzowiną i brzoskwiniami.