Pieczeń Wieprzowa Z Najlepszym Na Świecie Nacieraniem Schabem Wieprzowym

Pieczeń Wieprzowa Z Najlepszym Na Świecie Nacieraniem Schabem Wieprzowym
Pieczeń Wieprzowa Z Najlepszym Na Świecie Rubem Z Schabu Wieprzowego to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis przeznaczony jest dla 8 osób i kosztuje 2,08 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 404 kalorie , 33 g białka i 6 g tłuszczu . Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. 402 osoby przygotowały ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz pod ręką mielony pieprz, czosnek w proszku, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 72% . Ten wynik jest solidny. Wypróbuj pieczeń wieprzową z najlepszym na świecie nacieraniem schabem wieprzowym , pieczeń wieprzową z najlepszym na świecie nacieraniem schabem wieprzowym i pieczeń wieprzową z najlepszym na świecie nacieraniem schabem wieprzowym , aby zapoznać się z podobnymi przepisami.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj brązowy cukier, cukier, czarny pieprz, sól, imbir, czosnek w proszku, sól cebulową, suchą musztardę, pokruszoną czerwoną paprykę, mieloną czerwoną paprykę, kminek, paprykę i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
3/4 Szklanki Oliwy Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych3/4 Szklanki Oliwy Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Dodatkowy Sos Taco OpcjonalnieDodatkowy Sos Taco Opcjonalnie
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
KminekKminek
Pepperoni, OpcjonalniePepperoni, Opcjonalnie
Posiekane Orzechy Pekan Lub Orzechy Włoskie Do PodaniaPosiekane Orzechy Pekan Lub Orzechy Włoskie Do Podania
1 Do 1 1/2 Funta Suszonego Makaronu Rigatoni1 Do 1 1/2 Funta Suszonego Makaronu Rigatoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Gałka MuszkatołowaDodatkowa Gałka Muszkatołowa
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka (lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę1 Kostka (lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
3
Posyp równomiernie 1/2 szklanki mieszanki brązowego cukru* ze wszystkich stron pieczeni wieprzowej; wcieraj palcami wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, OpcjonalnieDodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
4
Umieścić pieczeń na ruszcie w płytkiej brytfance. Piec bez przykrycia, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 145 stopni F (63 stopnie C), około 40 minut do 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
5
Wyjmij z piekarnika. Przykryj folią; odstawić na 15 minut przed pokrojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1 Kostka (lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę1 Kostka (lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę

Składniki

1kgspieczeń schabowa bez kościpieczeń schabowa bez kości275Orzechy dowolne (posiekane)Dodatkowa gałka muszkatołowa, opcjonalnieDodatkowa gałka muszkatołowa, opcjonalnie275Orzechy dowolne (posiekane)Dodatkowa gałka muszkatołowa, opcjonalnieDodatkowa gałka muszkatołowa, opcjonalnie21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kruszony czerwony pieprz (cayenne)kruszony czerwony pieprz (cayenne)11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.tymianek suszony, rozgniecionytymianek suszony, rozgnieciony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)musztarda suchamusztarda sucha51 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.kminek mielonykminek mielony21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.imbir mielonyimbir mielony21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.pieprz czerwony mielony (cayenne)pieprz czerwony mielony (cayenne)3(zima)grubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz2(zima)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy51 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Dodatkowy sos taco opcjonalnieDodatkowy sos taco opcjonalnie21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula133Orzechy dowolne (posiekane)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn