Pieczeń Wieprzowa Z Grilla Czosnkowo-Szałwiowa

Grillowana pieczeń wieprzowa z czosnkiem i szałwią może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 26g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Mieszanka oleju canolan, liście szałwii, center-cut schab pieczeń, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Słona Szałwia Pieczeń Wieprzowa Z Jabłkiem SOS Wieprzowy, Pieczony indyk z szałwią i czosnkiem, oraz Pieczony indyk z masłem czosnkowym szałwiowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W małej misce wymieszaj czosnek, szałwię, olej, sól i pieprz. Mieszankę czosnkową natrzeć na wieprzowinę.
Ostrożnie szczotkuj olej na stojaku do grilla.
Wieprzowinę ułożyć na grillu na średnim ogniu. Przykryć; gotować od 35 do 40 minut, obracając od czasu do czasu, aż termometr mięsny włożony do środka wieprzowiny odczyta 155°.
Zdjąć z grilla; przykryć folią i odstawić 5 minut, aż termometr odczyta 71°.
Aby służyć, pokroić wieprzowinę w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
W razie potrzeby udekoruj dodatkowymi świeżymi liśćmi szałwii.