Pieczeń wieprzowa w koronie z polewą z granatu imbirowego
Pieczeń wieprzowa w koronie z glazurą z granatu imbirowego to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 1 porcjami. Jedna porcja zawiera 4228 kalorii, 369g białka, oraz 199g tłuszczu. Za 14,91 zł za porcję, ten przepis okładki 64% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 15 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 15 minut. Ten przepis od Wszystkichprzepisy wymagają pieczeni wieprzowej, soli i pieprzu, Marmolady pomarańczowej i sosu sojowego. Kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Z łyżką wynik 88%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa z Królewską glazurą i sosem, Ziołowa Pieczeń Wieprzowa Z Imbirową Glazurą Brzoskwiniową, oraz Świąteczny obiad: pieczeń wieprzowa z cukrem klonowym i imbirem z sosem żurawinowym z granatu Klementynki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieść pieczeń na brytfannie; dopraw solą i pieprzem.
Umieść pieczeń w nagrzanym piekarniku.
W małym rondelku wymieszaj sok z granatów, imbir, sok z limonki i sos sojowy. Doprowadź do wrzenia, wymieszaj marmoladę i zdejmij z ognia. Odłóż tę glazurę na bok.
Gdy pieczeń gotuje się przez 1 godzinę i 20 minut, posmaruj pieczeń około 1/3 glazury. Piecz jeszcze 10 minut, posmaruj jeszcze 1/3 glazury. Piecz jeszcze 10 minut, posmaruj pozostałą glazurą. Kontynuuj pieczenie, aż wewnętrzna temperatura mięsa osiągnie 145 Stopni F (63 stopnie C).
Wyjmij z piekarnika i odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.