Pieczeń wieprzowa w koronie

Pieczeń wieprzowa w koronie
Pieczeń wieprzowa może być tylko bez nabiału przepis, którego szukałeś. Ten przepis zawiera 10 porcji z 1302 kalorii, 42g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Za 4,37 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, wywar z kurczaka, liście laurowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 5 godzin. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, który jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczeń wieprzowa z nadzieniem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, Pieczeń wieprzowa w koronie, oraz Pieczeń wieprzowa w koronie.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Do wieprzowiny: w małej misce wymieszaj czosnek, rozmaryn, szałwię i zmiażdżoną czerwoną paprykę z 1/2 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Wieprzowinę obficie posyp solą i posmaruj obie strony pastą ziołową z oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
5
Postaw stojak na wieprzowinę i zwiń go tak, aby oba końce się spotkały; upewnij się, że gruba mięsista część wieprzowiny znajduje się w środku. Zabezpiecz pieczeń, zawiązując ją dwukrotnie wokół zewnętrznej części pieczeni sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
6
Umieść wieprzowinę w dużej brytfannie wyposażonej w tacę do pizzy i nadziewaj środek wieprzowiny farszem gruszkowo-kasztanowym. (Zostaną resztki farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszleświeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
7
Umieść resztki farszu w naczyniu do pieczenia i gotuj przez 35 minut w temperaturze 350 stopni F.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
1
Wokół wieprzowiny ułożyć czosnek i pokrojone w kostkę warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
2
Dodaj połowę bulionu drobiowego, Wino i liście laurowe na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Posyp wszystko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Przykryj kości wieprzowe folią aluminiową, aby zapobiec przypaleniu się Kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kość WieprzowaKość Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
5
Włóż wieprzowinę do piekarnika. Piecz, aż wieprzowina zacznie się brązowieć, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Zmniejsz piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Piecz wieprzowinę jeszcze przez 2 1/2 godziny, od czasu do czasu fastrygując wieprzowinę. Obróć wieprzowinę kilka razy w czasie gotowania. Jeśli poziom cieczy spadnie, wymień go na pozostały zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
8
Gdy wieprzowina jest ugotowana do właściwego wysmażenia-termometr z natychmiastowym odczytem powinien odczytywać od 140 do 145 Stopni F - wyjmij ją z piekarnika. Ostrożnie przełóż wieprzowinę na półmisek i przykryj luźno folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Odstaw wieprzowinę na 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Doprowadź soki z patelni do wrzenia. W razie potrzeby posmakuj i dopraw ponownie. W razie potrzeby zmiksuj warzywa, aby uzyskać gładszy SOS. Lubię też je zostawiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
1
Usuń sznurek. Wyciągnij farsz i pokrój wieprzowinę między kościami, aby stworzyć kotlety. Na wierzch z sosem pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Posmaruj szeroką, prostą patelnię oliwą z oliwek i dodaj boczek. Doprowadź patelnię do średniego ognia i pozwól, aby boczek stał się brązowy i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj seler, cebulę i koper włoski i dopraw solą. Gotuj warzywa, aż staną się miękkie i bardzo aromatyczne, od 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
4
Dodaj rozmaryn i czosnek i gotuj jeszcze przez 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Wrzuć kasztany, żurawinę i gruszki i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Połówki Gruszek W SyropiePołówki Gruszek W Syropie
6
Dodaj wino i pozwól mu zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Włóż chleb do dużej miski i dodaj ugotowaną mieszankę warzywną do chleba. Wymieszaj, aby połączyć i polej chleb połową wywaru. Użyj rąk, aby połączyć chleb, warzywa i wywar.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
8
Dodaj więcej bulionu,gdy / w razie potrzeby, aby naprawdę nasycić chleb. Dopraw solą i posmakuj, aby była pyszna.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła

Składniki

4Gruszki Anjou, obrane i pokrojone w 1/2 cala kostkęGruszki Anjou, obrane i pokrojone w 1/2 cala kostkę2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.boczek pokrojony w 1/4 cala kostkęboczek pokrojony w 1/4 cala kostkę2słonina wieprzowasłonina wieprzowa3kgskostka bez skorupy, czerstwy zakwas lub chłopski chlebkostka bez skorupy, czerstwy zakwas lub chłopski chleb2(mequite, hikora lub olcha)seler naciowy pokrojony w 1/4 cala kostkęseler naciowy pokrojony w 1/4 cala kostkę4(mequite, hikora lub olcha)seler naciowy pokrojony w 1/4 cala kostkęseler naciowy pokrojony w 1/4 cala kostkę2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.obrane kasztany, grubo posiekaneobrane kasztany, grubo posiekane9601 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwerosół z kurczaka, rozgrzanyrosół z kurczaka, rozgrzany2Średnia żółta cebula, posiekana(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)1Batoniki toffi Heathkruszony czerwony pieprzkruszony czerwony pieprz911 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.żurawina suszonażurawina suszona4801 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino0cebula kopru włoskiego, pokrojona w 1/4 cala kostkęcebula kopru włoskiego, pokrojona w 1/4 cala kostkę1cebula kopru włoskiego, pokrojona w 1/4 cala kostkęcebula kopru włoskiego, pokrojona w 1/4 cala kostkę1bunchświeży rozmaryn, zbierany i drobno posiekanyświeży rozmaryn, zbierany i drobno posiekany1bunchświeża szałwia, zebrana i drobno posiekanaświeża szałwia, zebrana i drobno posiekana3goździkiczosnek, rozbityczosnek, rozbity3goździkiczosnek, zmiażdżony i drobno posiekanyczosnek, zmiażdżony i drobno posiekany4goździkiczosnek, zmiażdżony i drobno posiekanyczosnek, zmiażdżony i drobno posiekany10krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna1081 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia10krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1Cebula hiszpańska pokrojona w 1/4 cala kostkęCebula hiszpańska pokrojona w 1/4 cala kostkę2Cebula hiszpańska pokrojona w 1/4 cala kostkęCebula hiszpańska pokrojona w 1/4 cala kostkę13(mequite, hikora lub olcha)schab, membrana między kościami żeber rozcięta, aby wieprzowina mogła się zwinąć i wstaćschab, membrana między kościami żeber rozcięta, aby wieprzowina mogła się zwinąć i wstać4gałązkirozmaryn, zbierany i drobno posiekanyrozmaryn, zbierany i drobno posiekany
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje10
Ocena Zdrowia48
Magazyn