Pieczeń Wieprzowa Sezonowana Tymianek
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Sezonowany pieczeń wieprzowa tymianek może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 50 porcji z 70 kalorii, 6G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka liści tymianku, śliwki, olej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczeń Wieprzowa Przyprawiona Z Grilla, Pieczeń Schabowa Sezonowana, oraz Pieczeń wieprzowa faszerowana z ziołowym przyprawionym karczochem i farszem grzybowym.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rozgrzać olej w dużym piecu holenderskim żaroodpornym lub dużej głębokiej patelni na średnim ogniu.
Dodać mięso i cebulę; gotować 3 min. lub aż równomiernie rumiane ze wszystkich stron, obracając mięso w razie potrzeby i mieszając cebulę od czasu do czasu.
Wymieszać sos barbecue, sok jabłkowy i tymianek do wymieszania; wlać składniki na patelnię. Przykryć pokrywką; dusić na średnim i małym ogniu 10 min.
Piec 1-1 / 2 godziny lub do czasu, aż mięso zostanie zrobione (145F), dodając jabłka i śliwki na patelnię po 1 godzinie.
Odstawić mięso 3 min. przed krojeniem podawać z mieszaniną owoców.